Skip to main content

Laatua, vastuullisuutta ja ystävällistä palvelua

LVI-asennus ja rakennuspalvelu Oy

Yritystoimintaa vuodesta 1990

LVI asennus- ja rakennuspalvelu Oy on Orivedellä toimiva LVI-alan yritys vuodesta 1990. Olemme luotettava kumppani niin pienissä asennustöissä kuin vaativissakin hankkeissa. Henkilökuntaamme kuuluu yhdeksän alan ammattilaista. Kokemusta on jo yli kolmen vuosikymmenen ajalta.

Löydät meidät Oriveden keskustasta osoitteesta Vainionkuja 3. Myymälässämme on laaja valikoima LVI-alan tuotteita, kodin LVI -kalusteista ilmastointiin, lämmitykseen ja huoltoon.

Meillä on yli 300 m2 lämmintä varastotilaa ja sieltä löytyy yli 2500 kpl LVI -alan tarvikkeita uudisrakentamiseen ja korjaukseen. ”Mitä meidän varastosta ei löydy, sitä ei tarvita.”

Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, yritykset, maatalousyrittäjät, taloyhtiöt ja julkishallinto. Teemme LVI-asennuksia, -urakointia, saneerauksia ja uudiskohteita.

Arvot

Arvomme ovat Laatu, Vastuullisuus ja Ystävällinen Palvelu.

  • Pitkäaikainen osaamisemme, siisti- ja laadukas työ sekä laadukkaat tuotteemme takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.
  • Pidämme kiinni lupauksistamme, vastaamme siitä mitä teemme. Meidän takuumme ei lopu, kun perävalot lakkaavat näkymästä. Aikatauluissa pysyminen on toimintamme kivijalka. Huomioimme myös ympäristövastuullisuuden.
  • Asiakaslähtöinen toiminta ja ystävällinen palvelu ovat valttikorttejamme. Työskentelemme kodeissa ja yrityksissä ammattitaidolla ja siististi, tyytyväisyystakuulla. Hätätapauksessa voi soittaa meille minä vuorokauden aikana tahansa.
Soita meille

Digitalisaatio iskee putkiliikkeeseen

Taloushallinnossa ja tuotannossa meillä on käytössä alan uusimmat ICT tekniikan laitteet ja ohjelmistot.

Uudet tilaukset kalenteroidaan työn vastaanotossa, jolloin asentaja saa reaaliajassa tiedot uusista töistä. Kiireellisissä töissä optimoidaan lähin vapautuva asentaja paikalle.

Työmaalla kuvaamme kohteen tarvittaessa ennen ja jälkeen asennuksen. Kuvat, tarkastuspöytäkirjat ja muut dokumentit tallentuvat asiakkaan dokumentaatioon pilvipalveluun, josta niitä voidaan hyödyntää, vaikka vuosien päästä.

Asentajien työkalupakkiin onkin tullut uutena työkaluna tabletti. Työt tehdään laskutusvalmiiksi tabletilla tai mobiililla heti työmaalla, jolloin materiaalimenekki on hyvin nähtävillä. Asentajamme kirjaa työt ja tarvikkeet suoraan asiakkaan lähetteelle, joka tallentuu pilvipalveluun. Tieto on heti käytettävissä toimistolla laskutusta varten.

Kohti hiilineutraalia Suomea

Olemme osaltamme tukemassa Suomen hiilineutraalisuutta. Uudisrakentamisessa kodin lämmitysjärjestelmäksi suosimme ilma-vesilämpöpumppua tai maalämpöpumppua. Öljylämmityksen korvaajana tai rinnalla ilma-vesilämpöpumppu on osoittautunut toimivaksi ja hiilijalanjälkeä pienentäväksi ratkaisuksi. Öljylämmityskiinteistöissä huollamme öljypolttimet toimimaan parhaalla mahdollisella hyötysuhteella.

Noudatamme ympäristövastuullisuutta ja ymmärrämme oman toimintamme vaikutuksen ympäristöön. Tunnistamme oman vastuumme ja vaikutusmahdollisuutemme ja pyrimme myös toimimaan sen mukaisesti. Kierrätämme kaikki toiminnassamme tulevat, ja asiakkailta palautuvat ja puretut materiaalit, muovit, pahvit, metallit, posliinit, öljyt, eristeet jne.

Soita meille