Skip to main content

Lämmityksen uusinta tekniikkaa Pirkanmaalle

LVI-asennus ja rakennuspalvelu Oy

Lämmitys on kiinteistön suurimpia kuluja. Kehittyneet lämmitysjärjestelmät ja vanhojen lämmitysjärjestelmien päivitykset saavat aikaan tuntuvia säästöjä energialaskussa. Vanhan järjestelmän päivitys tai vaihtaminen kokonaan uuteen on aina hyvä sijoitus.

Lattialämmitys

Valitse kotiisi tai yritykseesi miellyttävä ja vaivaton lattialämmitys. Asennamme laadukkaita vesikiertoisia lattialämmitysjärjestelmiä uudis- ja saneerauskohteisiin toiveittesi mukaan.

Kesäkuumalla voidaan maalämpötaloissa hyödyntää lattiaviilennystä talon jäähdyttämiseen.

Ota meihin yhteyttä

Miellyttävää ja tasaista lämpöä

Lattialämmitys on miellyttävä lämmitysmuoto, sillä lämpö on vedotonta ja tasaista. Lämpimällä lattialla on mukava kulkea ja olla myös paljain jaloin. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla lattialämmitysjärjestelmällä voidaan estää myös esimerkiksi ikkunoista tulevaa vetoa. Vastaavasti lämpimänä vuodenaikana lattia ja sitä kautta myös huoneilma saadaan järjestelmän avulla mukavan viileäksi.

Lattialämmitysjärjestelmä on huomaamaton, eikä sitä tarvitse ottaa huomioon sisustusta suunniteltaessa, koska järjestelmä jää piiloon lattiarakenteiden alle. Järjestelmä takaa vapauden myös ikkunakorkeuden suunnittelun ja lämpöpattereiden suhteen. Lattialämmityksen etuja on paljon, joten ei ole ihme, että lattialämmitys on selvästi suosituin uudisrakentamisen lämmönjakelumuoto, mutta sopii mainiosti myös saneerauskohteisiin.

Öljylämmitys - Puu- ja hakelämmitys

Uusimman tekniikan ansiosta öljyn kulutusta on mahdollista pienentää. Nykyaikaisen öljypolttimen hyötysuhde on hyvä, sen esilämmitystekniikka säästää öljyä ja päästöt tuotettua kilowattituntia kohti ovat huomattavasti pienemmät, kun ennen.

Puu- ja hakelämmitys ovat Suomessa kysyttyjä lämmitysmuotoja. Puuta on aina saatavilla. Perinteinen puulämmitys on varma lämmitysmuoto Suomen leveysasteilla. Ariterm kehittää, valmistaa ja markkinoi puupohjaisia lämmitystekniikoita. Mukaan mahtuu myös tuttu Jäspi.

Ota meihin yhteyttä

Öljykattilat

Hyväkuntoista öljykattilaa ei kannata hävittää. Öljykattilan rinnalle on mahdollista asentaa lämpöpumppu tai aurinkopaneeli, jolloin lämmität öljyllä vain talvipakkasella. Lämpöpumppu tai aurinkopaneeli tuottaa lämpöä lauhemmalla kelillä energiatehokkaasti, kustannuksia pienentäen.

 Kuluttajien energiatuet 2023

Kuluttajien energia-avustukset kannustavat korjausrakentamista, ja tekevät pientaloista entistä energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä. Uusi tekniikka alentaa myös asumiskustannuksia.

– ARA:n energia-avustus | ara.fi
– Avustus matalalämpöiseen kaukolämpöön siirtymiseksi | ara.fi
– Avustus pientalon öljylämmityksestä luopumiseksi | ely-keskus.fi
– Avustus pientalon kaasulämmityksestä luopumiseksi | ely-keskus.fi
– Avustus kuntotukimukseen ja perusparannuksen suunnitteluun | ara.fi
– Kotitalousvähennys vuonna 2023 | vero.fi

Kaikkea ei tarvitse yrittää ymmärtää itse; Meiltä saat apua tukien viidakkoon.

Mikäli harkitset öljylämmityksestä luopumista, valtio antaa tukea syksyyn 2022 asti.
Kysy meiltä, niin autamme. Voit lukea tuesta lisää myös ELY-keskuksen sivuilta.

Ota meihin yhteyttäLisää tietoa tuesta täältä

Lämmitysremontti

Tarjoamme vaivattoman ja nopean lämmitysremontin, jossa käytämme Uponorin laadukkaita ja turvallisia tuotteita. Remontissa uusitaan tapauskohtaisesti:

  • Lämmönjakoputkisto
  • Patteritermostaatit
  • Patterit
Pyydä tarjous lämmitysremontista
Lämmitys Suonenjoki

Uponor KOTI -lämmitysremontti vaihe vaiheelta –
näin helppoa se on

1

Yhteydenottosi jälkeen sovimme maksuttoman kartoituksen.

2

Annamme tarkan ja yksilöllisen tarjouksen.

3

Tarjouksen hyväksyttyäsi saat kirjallisen sopimuksen.

4

Asennus toteutetaan sovittuna aikana.

5

Remontin jälkeen katselmuksessa kerrataan vielä tehty työ ja annetaan tarkka opastus.