Yritys

LVI asennus- ja rakennuspalvelu Oy on Orivedellä toimiva LVI-alan yritys. Olemme luotettava kumppani niin pienissä asennustöissä kuin vaativissakin hankkeissa. Henkilökuntaamme kuuluu kahdeksan alan ammattilaista.

Löydät meidät Oriveden keskustasta osoitteesta Vainionkuja 3. Myymälässämme on laaja valikoima LVI-alan tuotteita, kodin LVI -kalusteista ilmastointiin, lämmitykseen ja huoltoon.

Meillä on yli 300 m2 lämmintä varastotilaa ja sieltä löytyy yli 2500 kpl LVI -alan tarvikkeita uudisrakentamiseen ja korjaukseen. ”Mitä meidän varastosta ei löydy, sitä ei tarvita.”

Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, yritykset, maatalousyrittäjät, taloyhtiöt ja julkishallinto. Teemme LVI-asennuksia, -urakointia, saneerauksia ja uudiskohteita.

Arvot

Arvomme ovat Laatu, Vastuullisuus ja Ystävällinen Palvelu.

  • Pitkäaikainen osaamisemme, siisti- ja laadukas työ sekä laadukkaat tuotteemme takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

  • Pidämme kiinni lupauksistamme, vastaamme siitä mitä teemme. Meidän takuumme ei lopu, kun perävalot lakkaavat näkymästä. Aikatauluissa pysyminen on toimintamme kivijalka. Huomioimme myös ympäristövastuullisuuden.

  • Asiakaslähtöinen toiminta ja ystävällinen palvelu ovat valttikorttejamme. Työskentelemme kodeissa ja yrityksissä ammattitaidolla ja siististi, tyytyväisyystakuulla. Hätätapauksessa voi soittaa meille minä vuorokauden aikana tahansa.

  • yritys1_henkilokunta_890_uusi_140720
  • yritys2_yritys-ja-autot_890
  • yritys3_varastot_890_uusi
1 2 3


Digitalisaatio iskee putkiliikkeeseen

netvisor finago

Taloushallinnossa ja tuotannossa meillä on käytössä alan uusimmat ICT tekniikan laitteet ja ohjelmistot.

Asentajien työkalupakkiin onkin tullut uutena työkaluna Tabletti. Työt tehdään laskutusvalmiiksi Tabletilla heti työmaalla, jolloin materiaalimenekki on hyvin nähtävillä. Asentajamme kirjaa Tableteilla työt ja tarvikkeet suoraan asiakkaan lähetteelle, joka tallentuu pilvipalveluun. Tieto on heti käytettävissä toimistolla laskutusta varten.kalenteri

Uudet tilaukset kalenteroidaan työn vastaanotossa, jolloin asentaja saa reaaliajassa tiedot uusista töistä. Kiireellisissä töissä optimoidaan lähin vapautuva asentaja paikalle.

Työmaalla kuvaamme kohteen ennen ja jälkeen asennuksen. Kuvat, tarkastuspöytäkirjat ja muut dokumentit tallentuvat asiakkaan dokumentaatioon pilvipalveluun, josta niitä voidaan hyödyntää, vaikka vuosien päästä.pumppukaivo

Hiilineutraali Suomi

Olemme osaltamme tukemassa Suomen hiilineutraalisuutta. Uudisrakentamisessa kodin lämmitysjärjestelmäksi suosimme ilma-vesilämpöpumppua tai maalämpöpumppua. Öljylämmityksen korvaajana tai rinnalla ilma-vesilämpöpumppu on osoittautunut toimivaksi ja hiilijalanjälkeä pienentäväksi ratkaisuksi. Öljylämmityskiinteistöissä huollamme öljypolttimet toimimaan parhaalla mahdollisella hyötysuhteella.

Noudatamme ympäristövastuullisuutta ja ymmärrämme oman toimintamme vaikutuksen ympäristöön. Tunnistamme oman vastuumme ja vaikutusmahdollisuutemme ja pyrimme myös toimimaan sen mukaisesti. Kierrätämme kaikki toiminnassamme tulevat, ja asiakkailta palautuvat ja puretut materiaalit, muovit, pahvit, metallit, posliinit, öljyt, eristeet jne.


Myymälä:

Vainionkuja 3
35300 Orivesi

Avoinna:

Arkisin 8-17
La 9-13

Myymälä puh. 03-335 7393
sähköpostiosoite
Y-tunnus: 0796895-4
© LVI-asennus ja rakennuspalvelu Oy 2020

Rekisteriseloste