Uusiutuvan energiamuodon lämmitysjärjestelmät

Meiltä saat modernit lämmitysjärjestelmät, maalämpöpumput, ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput sekä puu-, pelletti- ja hakelämpökattilat.

Jäspi ilma-vesi-lämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu (toisilta nimiltään vesi-ilmalämpöpumppu, IVLP, VILP tai ilves), on ottanut rytinällä jalansijaa maalämpöpumpuilta ja vakiinnuttanut paikkansa helppona ja säästävänä lämmitysmuotona omakotitaloissa. Vuonna 2019 Suomessa myytiin jo melkein 6500 ilma-vesilämpöpumppua tyytyväisille asiakkaille.

Jäspi ilma-vesilämpöpumput sopivat niin uudisrakennuksiin kuin vanhoihin taloihinkin, ja ovat varteenotettava vaihtoehto maalämmölle. Kumpikin lämpöpumppu ottaa ulkoilmassa olevaa auringon ilmaisenergiaa talteen ja kääntää sen talon ja käyttöveden lämmittämiseen, ja ero maalämpöpumpun ja ilma-vesilämpöpumpun välillä on lähinnä investointikustannuksissa. Maalämpöpumppu tarvitsee porakaivon, vesi-ilmalämpöpumppu taas ei kaivoa käytä. Maalämpöpumppua voidaan käyttää myös talon viilennykseen.

IVLP:n kanssa voidaan käyttää rinnakkaislämmitysmuotoa, joka voi olla vaikka olemassa oleva öljy-/bioöljykattila tai sähkökattila – näin vanha lämmitysjärjestelmä saa jatkoaikaa elinkaarelleen.

Suomessa kulutettavasta energiasta noin neljännes tuotetaan puupolttoaineella. Puuenergia luokitellaan hiilidioksidipäästöjen suhteen melko neutraaliksi energianlähteeksi. Hakelämmitys soveltuu parhaiten esimerkiksi maatalouden kohteisiin, joissa polttoaine on omasta takaa ja keruuseen on resursseja.

Olemme asentaneet useita puu- ja hakelämpölaitoksia maatalouksille. Kauttamme saat Ala Talkkari hakelämpölaitokset asennettuina.

Pyydä tarjous lämmitysjärjestelmistä

Myymälä:

Vainionkuja 3
35300 Orivesi

Avoinna:

Arkisin 8-17
La 9-13

Myymälä puh. 03-335 7393
sähköpostiosoite
Y-tunnus: 0796895-4
© LVI-asennus ja rakennuspalvelu Oy 2020

Rekisteriseloste