Lämpöpumput

Asennamme maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput omakotitaloihin, taloyhtiöihin, yrityksille, maatalouden käyttöön ja myös isompiin usean lämpökaivon kerrostalokokonaisuuksiin.
Linkit:Jäspi

Tehokas ja vaivaton maalämpö

Maalämpö on erityisen huoletonta lämmitystä. Kun maalämpö­pumppu on asennettu ja asetukset ohjaus­yksikköön tehty, lämmitys ei vaadi lisätyötä eikä huoltoa. Maalämpö­pumput ovat erityisen sopivia kohteisiin joissa lämmitys­energian tarve on suuri – tällöin myös saavutettu säästö energia­laskussa on suuri. Uusissa rakennuksissa ne soveltuvat ennen kaikkea yli 160 m² omakotitaloihin, sekä keskitettyinä järjestelminä rivitaloihin ja kerrostaloihin. Saneerauskohteissa maalämpöpumput ovat energiatehokas tapa korvata vanha paljon kuluttava energiamuoto.


Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesi­lämpö­pumppu siirtää lämpöä ilmasta lämmitys- ja käyttö­veteen. Hyvän laitteen vuosi­hyötysuhde eli COP-luku kilpailee jo maalämpö­pumpun kanssa. Etenkin pieneen omakoti- tai paritaloon ilma-vesi­lämpöpumppu on hyvä vaihtoehto, jos maalämpökaivoa ei kannata lähteä poraamaan.

Ilma-vesilämpöpumppu sopii hyvin muiden lämmitysmuotojen, esimerkiksi öljykattilan rinnalle. Ilma-vesilämpöpumpuilla on saavutettu merkittäviä säästöjä esimerkiksi hallien lämmityksessä.Myymälä:

Vainionkuja 3
35300 Orivesi

Avoinna:

Arkisin 8-17
La 9-13

Myymälä puh. 03-335 7393
sähköpostiosoite
Y-tunnus: 0796895-4
© LVI-asennus ja rakennuspalvelu Oy 2020

Rekisteriseloste