Uusiutuvan energiamuodon lämmitysjärjestelmät

Meiltä saat modernit lämmitysjärjestelmät, maalämpöpumput, ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput sekä puu-, pelletti- ja hakelämpökattilat.

Olemme sertifioitu Bosch Lämpömestari, ja meiltä saat Bosch lämpöpumput 6 vuoden takuulla.

Bosch Lämpömestari Bosch Lämpömestari takuu

Aurinkoenergian hyödyntäminen on ekologinen ratkaisu joka sopii lämmitysjärjestelmäksi maalämpöpumpun yhteyteen tai jonkun muun lämmitysjärjestelmän rinnalle. Energiateollisuus ry:ssä arvioidaan, että aurinkopaneelit ovat seuraava suuri trendi lämpöpumppujen jälkeen. Vuoteen 2030 mennessä aurinkopaneeleja saattaa olla Suomessa kymmeniä tai jopa satoja tuhansia. Oman energian tuottamiseen kannustaa sekin, että sähkön hinta nousee lähivuosina. Asennamme luotettavia ja energiatehokkaita BOCH lämpöpumppuja ja Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuja sekä ROTH aurinkolämpöjärjestelmiä.

Suomessa kulutettavasta energiasta yli 20 % tuotetaan puulla. Puuenergia luokitellaan hiilidioksidipäästöjen suhteen neutraaliksi energianlähteeksi. Hakelämmitys soveltuu parhaiten esimerkiksi maatalouden kohteisiin, joissa polttoaine on omasta takaa ja keruuseen on resursseja. Olemme asentaneet useita puu- ja hakelämpölaitoksia maatalouksille. Kauttamme saat Ariterm puu- ja pellettikattilat sekä Ala Talkkari hakelämpölaitokset asennettuina.

Pyydä tarjous lämmitysjärjestelmistä

Myymälä:

Vainionkuja 3
35300 Orivesi

Avoinna:

Arkisin 8-17
La 9-13

Myymälä puh. 03-335 7393
sähköpostiosoite
Y-tunnus: 0796895-4
© LVI-asennus ja rakennuspalvelu Oy 2016